Vlees wordt gebakken in de Josper oven
Overheerlijke spinaziepannenkoeken Vlees wordt gebakken in de Josper oven Hele wilde zeebaars

Eerlijke gerechten en biologische producten

Niet voor niets hebben we sinds 2018 een Green Key Goud-certificering.

Onze kaart biedt voor ieder wat wils: vegan, vega, vlees en vis, in alles hebben we een ruime keuze. We werken zo veel mogelijk met seizoensproducten en kijken waar we biologische en lokale producten kunnen verwerken in onze gerechten.

Ook hebben we als Wijnbar aan Zee een prachtige selectie wijnen. Bovendien creƫren we iedere week een nieuwe specialiteitenkaart, waarmee de Chef helemaal los gaat. Vers, huisgemaakt en vooral met veel liefde bereid is bij alles wat we serveren vanzelfsprekend. Wil je snel proeven bij ons Restaurant aan Zee voor een goed ontbijt, een lekkere lunch en een bijzonder diner?

Klik dan hier om te reserveren of hier hoe je ons het beste kunt bereiken.