De Kwartel

De Kwartel is het oudste Strandpaviljoen van Den Haag! Om te kunnen laten zien hoe De Kwartel zich ontwikkeld heeft, zijn we hard op zoek naar foto’s van toen en nu. Heb je een foto die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via info@dekwartel.nl of kom even langs!

Reserveren

Reserveren kan telefonisch via 070-3555615 of stuur een mail naar reserveringen@dekwartel.nl Je kan ook het formulier invullen op de website. Een reservering is pas definitief als wij hem ook écht hebben bevestigd! Laat het ons even weten als je reserveert voor een grote groep en/of een speciale gelegenheid, dan kunnen we de tafel 'in stijl' dekken.

Werken aan Zee

Werken bij ons betekent: Zwemkleding mee, zin hebben om te werken, werkpaard-houding hebben en lekker borrelen na werktijd. Lijkt dit je wat? Mail ons op personeel@dekwartel.nl of bel, app of snap ons!

Onze buren aan Zee

Dankzij de goede samenwerking met onze buren van De Fuut, kunnen we ook daar speciale activiteiten of evenementen organiseren. Je kan De Fuut zelfs in zijn geheel afhuren. Stuur een mail naar info@defuut.nl of bel met 070-2230014 en we vertellen je graag meer.

Contact en route

Je kan ons mailen via info@dekwartel.nl of bellen op 070-3555615 De Kwartel zit bij Strandslag 9. Dat is op de fiets en lopend goed bereikbaar. Met OV stap je uit bij tramhalte. in Duindorp en loop je heerlijk over het strand of door de duinen naar ons toe. Bij speciale gelegenheden kunnen we je ook komen halen. Als je met de auto bent, kan je parkeren aan de Laan van Poot kruising Fuutlaan. Met tien minuten lopen ben je er. Klik hier voor een kaart.

Green Key Gold label

Sinds 2018 zijn we in het trotse bezit van een Green Key Goud-certificering. Dat hebben we te danken aan de manier waarop we duurzaamheid in onze bedrijfsvoering verwerken. Biologische en lokale producten, schoonmaakmiddelen op natuurlijke basis, gebruik van groene energie en een sedumdak. We blijven onszelf ook op dit gebied continu verbeteren. Heb je tips voor ons? Laat het dan weten!

Honden zijn bij ons het hele jaar door welkom.