Skip to main content

KWARTELHUISJE

VEELZIJDIGE LOCATIE


Het Kwartelhuisje staat bekend als de ideale locatie voor uiteenlopende evenementen, van formele vergaderingen tot feestelijke gelegenheden en intieme privé-diners. Gelegen naast het paviljoen, biedt het Kwartelhuisje een unieke en veelzijdige ruimte met eigen terras.

BROCHURE

Exclusieve ruimte
Gasten kunnen genieten van een privé-ervaring, weg van de drukte, met een eigen terras dat een panoramisch uitzicht biedt op de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Formele vergaderingen
Voor zakelijke bijeenkomsten biedt het Kwartelhuisje moderne faciliteiten en een rustige omgeving, ideaal voor productieve vergaderingen en presentaties.

BROCHURE

Feestelijke gelegenheden
Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag of een ander feest, het Kwartelhuisje creëert een feestelijke sfeer met een prachtig uitzicht en een eigen terras voor ontspannen samenzijn. Uitstekende locatie in combinatie met strandactiviteiten.

Privé-diners
Voor een intiem diner biedt het Kwartelhuisje een exclusieve ruimte waar gasten kunnen genieten van culinaire hoogstandjes met een spectaculair uitzicht op de zee en duinen.

BROCHURE

Kwartelhuisje boeken?

Mail jouw wensen naar events@dekwartel.nl en wij maken direct een offerte.

DUURZAAMHEID


Duurzaam ondernemen

De Kwartel is al jaren bezig met duurzaam ondernemen. Naast onze eigen initiatieven maken we ook deel uit van andere duurzame projecten.

SEE YOU SOON!

DOWNLOAD ONZE BROCHURE
DOWNLOAD
close-link

Reserveren

Reserveren
Sluiten
070 - 3555615