Skip to main content

RESTAURANT AAN ZEE

RESTAURANT AAN ZEE


Eerlijke gerechten en biologische producten

De Kwartel, een betoverend restaurant aan zee, omarmt een culinaire visie die geworteld is in biologische principes, duurzaamheid en het gebruik van seizoensgebonden producten. Ons streven is om een diverse en veelzijdige en wisselende eetervaring te bieden, waarbij we de keuze bieden tussen vis, vlees, vegetarische en veganistische gerechten.

ONZE MENUKAART

BIJZONDERE WIJNSELECTIE


Bijzondere smaaksensatie

Restaurant De Kwartel verwelkomt wijnliefhebbers met trots en biedt een bijzonder grote wijnselectie. Onze uitgebreide wijnkaart is zorgvuldig samengesteld en omvat een diverse verzameling van wijnen uit vooraanstaande wijnstreken wereldwijd. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon op zoek bent naar een bijzondere smaakervaring, onze wijnselectie heeft voor elk wat wils.

WIJNKAART

SPECIAALBIEREN


12 bieren op de tap

Strandpaviljoen De Kwartel is trots op haar uitgebreide selectie speciaal bieren, met een gevarieerd aanbod op fles en maar liefst 12 bieren op de tap. Onze wisselende tap biedt een continu veranderend assortiment van ambachtelijke bieren, waardoor liefhebbers van speciaal bieren altijd iets nieuws kunnen ontdekken.

VEGAN FRIDAY


Veganistische gerechten aan zee

Of je nu een doorgewinterde veganist bent of gewoon op zoek bent naar nieuwe smaakvolle ervaringen, Vegan Friday bij De Kwartel nodigt iedereen uit om te ontdekken hoe verrassend en bevredigend een volledig plantaardige maaltijd kan zijn. Onze toewijding aan duurzaamheid en bewuste voeding komt tot uiting in de extra veganistische specialiteiten die alleen op Vegan Friday te bestellen zijn. Het is dan ook een viering van welzijn en milieubewustzijn. Kom en ontdek de smaakvolle wereld van veganistische gerechten aan zee bij De Kwartel!

Events

Strandpaviljoen De Kwartel is de perfecte bestemming voor een scala aan evenementen aan zee, variërend van betoverende bruiloften tot gezellige familiereünies, bruisende bedrijfsfeesten en actieve strandactiviteiten. Onze veelzijdige locatie biedt de ideale setting voor het vieren van speciale momenten en het creëren van onvergetelijke herinneringen.

LEES MEER

DUURZAAMHEID


Duurzaam ondernemen

De Kwartel is al jaren bezig met duurzaam ondernemen. Naast onze eigen initiatieven maken we ook deel uit van andere duurzame projecten.

SEE YOU SOON!

DOWNLOAD ONZE BROCHURE
DOWNLOAD
close-link

Reserveren

Reserveren
Sluiten
070 - 3555615