Skip to main content

WIJNBAR AAN ZEE

WIJNBAR


Speciaal voor wijnliefhebbers

Restaurant De Kwartel verwelkomt wijnliefhebbers met trots en biedt een bijzonder grote wijnselectie. Onze uitgebreide wijnkaart is zorgvuldig samengesteld en omvat een diverse verzameling van wijnen uit vooraanstaande wijnstreken wereldwijd. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon op zoek bent naar een bijzondere smaakervaring, onze wijnselectie heeft voor elk wat wils.

WIJNKAART

BRING YOUR OWN BOTTLE

“Bring Your Own Bottle” (BYOB) bij Strandpaviljoen De Kwartel is een unieke culinaire avond waarbij gasten worden uitgenodigd om hun eigen fles wijn mee te nemen van een vooraf bepaald land. Deze intieme avond, gehouden in een select gezelschap, draait niet alleen om het genieten van heerlijke gerechten, maar ook om het delen van persoonlijke verhalen achter de meegebrachte wijnen.

HOE WERKT HET?

Landthema: Voorafgaand aan het evenement kondigen we het landthema aan, bijvoorbeeld Frankrijk, Italië of Argentinië. Gasten worden aangemoedigd een fles wijn uit dat specifieke land mee te brengen.

Persoonlijk Verhaal: Bij aankomst wordt elke gast uitgenodigd om hun meegebrachte fles wijn te presenteren en het verhaal erachter te delen. Dit kan variëren van een bijzondere wijnreis, een herinnering aan een speciale gelegenheid of gewoon de liefde voor de geselecteerde wijn.

Culinaire Beleving: Onze chef-koks zullen een heerlijk menu samenstellen dat perfect aansluit bij de thematische wijnen. Elk gerecht wordt zorgvuldig gekozen om de smaken van de meegebrachte wijnen te complementeren en de algehele culinaire ervaring te versterken.

Intiem Samenzijn: Terwijl gasten genieten van elkaars wijnselecties en de bijbehorende gerechten, ontstaat er een intieme sfeer waarin culinaire nieuwsgierigheid en persoonlijke verhalen samenkomen.

Aanmelden

BYOB bij De Kwartel is niet alleen een culinaire ontdekkingsreis, maar ook een sociaal evenement waarin de passie voor wijn, lekker eten en gezellig samenzijn centraal staan. Het is een avond die de smaakpapillen prikkelt en waarbij de verhalen achter elke fles een extra dimensie toevoegen aan de algehele ervaring.

Aanmelden via wilfred@dekwartel.nl

TROUWEN AAN ZEE

We zijn een officiële trouwlocatie in de gemeente Den Haag en natuurlijk kun je bij ons een heerlijk feestje vieren. Het enige wat je zelf moet organiseren is het weer. Gegarandeerd een goed uitzicht op onze prachtige Hollandse duinen en zee heb je bij De Kwartel namelijk altijd. Wil je een klassieke receptie of liever swingen op het strand? Een bruidstaart van vijf verdiepingen en een diner voor honderd mensen of een bruidsborrel met een klein gezelschap en heerlijke hapjes? Zeg het maar.. Bij ons is echt alles mogelijk!

LEES MEER

DUURZAAMHEID


Duurzaam ondernemen

De Kwartel is al jaren bezig met duurzaam ondernemen. Naast onze eigen initiatieven maken we ook deel uit van andere duurzame projecten.

SEE YOU SOON!

DOWNLOAD ONZE BROCHURE
DOWNLOAD
close-link

Reserveren

Reserveren
Sluiten
070 - 3555615