Skip to main content

DUURZAAMHEID

DUURZAME INITIATIEVEN


Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid staat centraal bij Strandpaviljoen De Kwartel, en we zijn er trots op dat we een Green Key Goud locatie zijn. Dit prestigieuze keurmerk erkent onze toewijding aan milieuvriendelijke praktijken en duurzaam beheer.


Plasticvrij Terras

Bij De Kwartel hebben we ons terras plasticvrij gemaakt. We gebruiken duurzame alternatieven voor wegwerpproducten en streven ernaar om plasticafval te minimaliseren.


Grondstof jutten en zwerfafval

We nemen actief deel aan grondstofjutterij, waarbij we regelmatig het strand opgaan om zwerfafval op te ruimen en waardevolle materialen te verzamelen voor hergebruik. Het behoud van onze prachtige kustlijn heeft voor ons de hoogste prioriteit.


Duurzaamheidskring Den Haag

Deelnemen aan lokale duurzaamheidsinitiatieven, zoals de Duurzaamheidskring Den Haag, stelt ons in staat om ideeën en praktijken uit te wisselen met gelijkgestemde bedrijven en samen te werken aan een duurzamere toekomst voor onze gemeenschap.


Vegan Friday

Onze wekelijkse Vegan Friday benadrukt onze toewijding aan plantaardige opties en duurzame voeding. Daarnaast omvat onze menukaart veel biologische producten, lokaal geproduceerd en met zorg geselecteerd om onze ecologische voetafdruk te verminderen.

LOKALE SAMENWERKINGEN


Lokale samenwerkingen: We streven naar samenwerking met lokale bedrijven en producenten om de lokale economie te ondersteunen en onze ecologische impact te minimaliseren. Dit omvat het betrekken van lokale leveranciers voor ingrediënten en producten.

Bij Strandpaviljoen De Kwartel geloven we dat duurzaamheid niet slechts een inspanning is, maar een levensstijl. Door continu te innoveren en samen te werken met onze gemeenschap streven we ernaar om een positieve impact te hebben op zowel het milieu als de mensen om ons heen.

SEE YOU SOON!

DOWNLOAD ONZE BROCHURE
DOWNLOAD
close-link

Reserveren

Reserveren
Sluiten
070 - 3555615