Skip to main content

EVENTS AAN ZEE

VEELZIJDIGE LOCATIE


Strandpaviljoen De Kwartel is de perfecte bestemming voor een scala aan evenementen aan zee, variërend van betoverende bruiloften tot gezellige familiereünies, bruisende bedrijfsfeesten en actieve strandactiviteiten. Onze veelzijdige locatie biedt de ideale setting voor het vieren van speciale momenten en het creëren van onvergetelijke herinneringen.

BROCHURE

TROUWEN AAN ZEE


Magische ervaring

Laat je liefdesverhaal tot leven komen met een adembenemend uitzicht op de zee als achtergrond. Onze professionele evenementencoördinatoren helpen je bij het plannen van elk detail, van de ceremonie op het strand tot de receptie op ons ruime terras. De romantische sfeer van De Kwartel maakt van jouw trouwdag een magische ervaring.

BROCHURE

KWARTELHUISJE


Vergaderruimte – Kleine events  

Voor meer intieme bijeenkomsten biedt ons Kwartelhuisje een unieke vergaderruimte. Met een rustieke en inspirerende sfeer, uitgerust met moderne voorzieningen, is het Kwartelhuisje ideaal voor kleinere groepen die op zoek zijn naar een afgezonderde en productieve vergaderomgeving.

LEES MEER

BEDRIJFSEVENT


Of je nu een informele borrel, een zakelijke bijeenkomst of een groots bedrijfsfeest organiseert, De Kwartel biedt diverse ruimtes die kunnen worden aangepast aan de behoeften van je bedrijf. Onze professionele service, culinaire hoogstandjes en ontspannen sfeer dragen bij aan een succesvol en gedenkwaardig bedrijfsevenement.

BROCHURE

Strandactiviteiten

Bij Strandpaviljoen De Kwartel geloven we in het toevoegen van een speels element aan je evenement door middel van diverse strandactiviteiten. Of het nu gaat om teambuilding, plezier met collega’s of gewoon een dag vol vermaak aan zee, De Kwartel biedt de perfecte omgeving voor een scala aan activiteiten. In samenwerking met The Sand Company bieden we professionele begeleiders aan om ervoor te zorgen dat je evenement soepel verloopt.

Expeditie Robinson

Archery Tag

Beachvolleybal

Powerkiten

Surfles

Yoga

Beachgames

Beachtennis

Beach schilderen

Boksen

Sup huren

Beachfit

Zumba Workshop

Salsa Workshop

Pullka

Cocktail workshop

Gin Tonic workshop

Zandsculpturen

DUURZAAMHEID


Duurzaam ondernemen

De Kwartel is al jaren bezig met duurzaam ondernemen. Naast onze eigen initiatieven maken we ook deel uit van andere duurzame projecten.

SEE YOU SOON!

DOWNLOAD ONZE BROCHURE
DOWNLOAD
close-link

Reserveren

Reserveren
Sluiten
070 - 3555615